FlyBox FULL HD/3D Vergrößern

FlyBox FULL HD/3D

Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju me shërbimet Linear TV, SD-HD-3D, CatchUP TV, PVR, VOD, TimeShift, Mediaplayback, Interactivity

Mehr Infos

8

Reduziert!

-CHF 34.00

CHF 135.00

CHF 169.00

Sammeln Sie mit dem Kauf dieses Produktes Sie bis zu 13 Treuepunkte. Ihr Warenkorb hat insgesamt 13 Punkte die in einen Gutschein im Wert von umgerechnet werden können CHF 2.60.


PVR

 • Regjistrime te rezervuara
 • Regjistrime ne proces
 • Regjistrime te perfunduara
 • Regjistrime te deshtuara
 
 

Time Shift

 • Regjistrime ne kohe reale te programeve ne transmetim. “Kapja e tyre” ne nje moment te dyte,duke mos e humbur asnje frame.
 
  

P-VOD , Video on Demand

 • Zgjidh sipas kategorive programin e deshiruar ne kohen qe ti zgjedh(Programacioni).
 • Prurje te reja
 • Kinema
 • Argetim
 • Dokumentare
 • Femije
 • Shqip
 • Programe për të rritur

 

MediaPlayBack

DLNA - Digital Living Network Alliance ju jep mundësinë të bëni "PLAY" materiale të ndryshme audio dhe video. Qofshin këto në një USB sticker apo në kompjuterin tuaj. Kështu Flybox kthehet në një "Home Multimedia".

 

Funksionet që pritën të shtohen së shpejti:

 

MultiScreen

Me funksionin "Multiscreen", ju jepet mundësia përmes internetit të shihni në pajisje të ndryshme në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra.

MultiRoom

Përmes funksionit Multiroom, ju jepet mundësia të shihni brenda shtëpisë me të njëjtin Abonim, në dy dekoder të ndryshëm.

 

Interactivity

Mund të përdorni aplikime të thjeshta si Horoskopi, Moti etj, pa nevojën e një lidhje në internet.

I lidhur me internetin dekoderi kthehet në një Smartphone dhe ju jep mundësinë për të përdorur

 • Facebook
 • Youtube
 • Internet browsing

Zur Zeit keine Kundenkommentare

Kundenkommentar verfassen

FlyBox FULL HD/3D

FlyBox FULL HD/3D

Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju me shërbimet Linear TV, SD-HD-3D, CatchUP TV, PVR, VOD, TimeShift, Mediaplayback, Interactivity

Kundenkommentar verfassen

4 andere Produkte der gleichen Kategorie: