Ofert për 28 Nëntorin ditën e Flamurit

November 28,2014

URIME 28 Nëntori Dita e Flamurit

 

  • Me rastin e ditës së pavarsisë DIGITALB ju dhuron të gjitha kanalet FALAS.
 
  • Alb Media Sat GmbH për ditën e flamurit ka një ofert për abonimet satelitore.

Vlen vetëm Abonime Satelitore dhe vetëm nëse paguani Online.
Oferta do të shfaqet her pas here deri ora 00:00.

Info
044 552 06 55
076 222 11 10
info@alb-tv.ch

http://oferta.digitalb-shop.ch/