MiniFlyBox

August 19,2014

MiniFlyBox satelitor është me ngjyrë të Bardh

Ne lidhje me pjesen teknike MiniFlybox ka gjithe funksionalitetet si Flybox.

Te vetmet dallime nga Flybox jane :

MiniFlyBox ka vetëm një Tuner DVB-S/S2

PVR vetëm në transponderin që jeni duke shikuar

PVOD– shkarkimi i materialeve te PVOD behet vetem kur klienti eshte duke pare ne transponderin ku  ndodh shkarkimi i materialeve PVODose kur aparati eshte ne Standby

Nuk ka port e-Sata (Flybox normal e ka e-Sata)

Ka vetëm një USB

Menu-ja dhe funksionet tjera jan si tek FlyBox

Related Products

CHF 99.00
Mini Flybox HD/3D MiniFlyBox satelitor është me ngjyrë të Bardh Ne lidhje me pjesen teknike MiniFlybox ka gjithe... View Add to cart