TIBO IPTV - Digitalb pa anten satelitore

April 22,2014

Me TiBO Platinium do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.Për të përfituar shërbimet TiBO si fillim është e nevojshme të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit !

Aparati i TIBO është aparat Android kështu që do keni shumë mundësi dhe shumë aplikacione të ndryshme.

Related Products

CHF 470.00
TIBO IPTV Me TiBO Platinium do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe... View Add to cart