Digi Play 1 Mujore

April 15,2014

Abonimi zgjat 30 dite nga dita e pare e autorizimit.

Klientit I hapet automatikisht kanali Gold dhe filmat ne Pop-corn, pa qene nevoja te dergoje SMS

Ky abonim eshte i pavarur nga statusi i kartes. Pra, nuk eshte nevoja qe SC te jete aktive me ndonje nga paketat e tjera te Digitalb.

Related Products

CHF 27.00
Digi Play Abonimi zgjat 30 dite nga dita e pare e autorizimit. Klientit I hapet automatikisht kanali... View Add to cart

CHF 135.00
FlyBox FULL HD/3D Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju me shërbimet Linear TV, SD-HD-3D, CatchUP TV, PVR,... View Add to cart