TIBO IPTV Vergrößern

TIBO IPTV

Me TiBO Platinium do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.Për të përfituar shërbimet TiBO si fillim është e nevojshme të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit !

Mehr Infos

45

Reduziert!

-CHF 50.00

CHF 470.00

CHF 520.00

Sammeln Sie mit dem Kauf dieses Produktes Sie bis zu 47 Treuepunkte. Ihr Warenkorb hat insgesamt 47 Punkte die in einen Gutschein im Wert von umgerechnet werden können CHF 9.40.


Me TiBO Platinium do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.Për të përfituar shërbimet TiBO si fillim është e nevojshme të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit !

Aparati i TIBO është aparat Android kështu që do keni shumë mundësi dhe shumë aplikacione të ndryshme.


TiBO Video On Demand ju jep mundesine te shihni filmat, dokumentaret, eventet sportive dhe muzikore live ne momentin qe ju deshironi. Ju mund te shfletoni nje katalog online dhe te beni zgjedhjen tuaj.

Kategorite qe TiBO VOD ofron jane :  filma, femije, shkolla, dokumentare, muzike, show, adult, sport, extra. Me TiBO Video On Demand do te keni nje vidioteke te rifreskuar me titujt me te rinj cdo dite.

Çfarë është Video On Demand?

Video On Demand eshte nje sherbim qe ju jep mundesine te shihni filma, dokumentare, evente ne momentin qe deshironi. Ky sherbim i ofruar ngaTiBO eshte i ngjashem me nje vidioteke gjigande pa qene e nevojshme perdorimi i VCD / DVD. Me Video On Demand ju mund te shfletoni nje katalog online me filma dhe mund të shihni filmin qe deshironi ne momentin qe ju doni.

Kush mund të përdor Video On Demand?

Video on Demand eshte nje sherbim qe mund te perdoret nga te gjithe abonentet TiBO, qe kane akses ne portalin TiBO, jo vetem nepermjet platformes IPTV por edhe nepermjet formave të tjera si kompjuter, tablet apo smartphone.

Sa kushton shërbimi Video On Demand?

Ky sherbim ve ne dispozicion te abonenteve nje numer te caktuar filmash programesh pa pagese per t'i shikuar ne çdo moment te dites. Kundrejt pageses se nje shume te caktuar “kreditesh” abonenti ka mundesi te shohe filmat me te rinj e me te kerkuar dhe eventet sportive, dhe speciale live. Lista e filmave pjese e Video On Demand do të rifreskohet ne momente te caktuara nga bordi i TiBO.

Çfarë mund të shoh në Video On Demand?

Sherbimi Video On Demand jep mundesine per te pasur nje vidioteke te sistemuar ne baze te ketyre kategorive:Filma, Femije, Shkolle, Dokumentare, Muzike, Show, Adult, Sport, Extra.

 

Zur Zeit keine Kundenkommentare

Kundenkommentar verfassen

TIBO IPTV

TIBO IPTV

Me TiBO Platinium do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.Për të përfituar shërbimet TiBO si fillim është e nevojshme të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit !

Kundenkommentar verfassen