Alb Media Sat GmbH
Distributor i autorizuar nga DigitAlb TiBO dhe TopAL
Amir Kërqeli
Freiestrasse 43
8952 Schlieren

Koha e telefonatave:
e Hëna deri të Shtunën nga ora 9:00 deri 21:00
Të dielen nga ora 11:00 deri ora 18:00.
Nëse nuk mund të lajmrohemi, sapo të lirohemi ju thrrasim mbrapa.
Faleminderit për mirëkuptim.

Mobil: 076 222 11 10

Telefon: 044 552 06 55

Fax: 044 552 06 56